Skip to content
ReizenRegelaar
Het 2e kwartaal van ReizenRegelaar
Nieuwsbrief

Hier is de nieuwsbrief van het 2e kwartaal. Het 2e kwartaal is een stuk succesvoller begonnen. Gelukkig gaan er sinds een paar weken steeds meer landen op ‘geel’ en zelfs op ‘groen’.

Ik krijg ook aanvragen van mensen die ik niét ken maar die mij vinden via google. Daar ben ik heel erg blij mee! Ook spannend natuurlijk. Het is belangrijk om goed te weten wat iemand wil en wat absoluut niet. Dus ga ik het liefst eerst op gesprek om alles goed uit te vragen. Via TravMed heb ik een aantal coachingsgesprekken cadeau gekregen. Want door goede vragen en goed dóórvragen, bespaar ik uiteindelijk tijd door gericht te kunnen zoeken.

Bestemming onbekend
Soms is het moeilijk. Zoals het advies aan een erg leuke heer op leeftijd, sinds kort weduwnaar. Na lang praten vertelde hij dat hij niet ergens naar toe wil waar hij met zijn vrouw nog is geweest. Bang dat de herinneringen te veel pijn doen. Maar ergens naar toe gaan waar hij niét met haar is geweest… dat voelt als niet loyaal. Dat ik al dat moois dan wel zie, en zij niet… Tja, dan blijven er eigenlijk geen bestemmingen over. Maar t was wel een heel fijn gesprek.

Amelandse Wandelvierdaagse
In juni ging ik met 4 dames die elkaar niet / nauwelijks kenden 4 dagen wandelen op Ameland. We sliepen op 2 verschillende plekken en onze bagage werd achter ons aan gebracht. We hadden prachtig weer en er was een klik tussen de dames. We wandelden uren door bos en langs strand – wat is Ameland mooi! – en hadden prachtige gesprekken.  
Deze korte wandelvakantie kun je op ieder gewenste dag starten met hoeveel mensen je maar wilt. Ik regel tickets voor de boot, 3 overnachtingen, routekaart en bagagevervoer. Meer weten?

Geboekte en uitgestippelde reizen in het 2e kwartaal

Een mooie fietstocht langs de Noordzeekust met gezellige overnachtingen en bagagevervoer

Een week all-inclusive naar Malta en Las Palmas

Een reis door Kroatië: Vliegen naar Dubrovnik, auto huur, 4 verschillende plekken voor overnachtingen om maar zoveel mogelijk van die prachtige Nationale parken te zien.

Drie nachten Parijs en daarna een week aan de Atlantische kust

Een fantastisch ultralang weekend voor 3 vriendinnen die naar Dubai gaan

Een weekend in een heel luxe hotel in Amsterdam met een badkuip op de kamer

Een midweek Duitsland in een mooi wandelgebied

Elf dagen in een heerlijk strandhotel op Samos.

Potje padel onder de Spaanse zon?
Ik heb veel tijd besteed aan het regelen van 2 padelweekenden in september in Malaga. Hier kun je dat nog even nalezen. Het duurt nog even voor het september is dus ik blijf hoop houden dat dit door kan gaan. Ik moet minimaal 8 mensen hebben om het door te laten gaan. Colin heeft mooie flyers en posters gemaakt, ik heb een blog gemaakt en een betaalde advertentie op socialmedia geplaatst en nu is het verder afwachten.

Pakketreizen
Nog niet iedereen weet dat ik ook graag een TUI, de Jong Intra of andere pakketreis boek. Ik vind het erg leuk om uit te zoeken en te regelen. Je bent nagenoeg hetzelfde bedrag kwijt maar ik help je wel om alles te regelen. Ik hou in de gaten welke formulieren en testen je moet doen, hoe je vakantieland er voorstaat qua maatregelen en waar je de goedkoopste tests kunt krijgen. Ontzorgen – noemen we dat. En dat is in deze tijd, waarop de reisadviezen dagelijks veranderen, helemaal geen slecht idee.

Vooruitzicht
Terwijl ik in de eerste dagen van het 2e halfjaar aan t terugblikken ben, pakken de rode wolken weer samen. Hopelijk worden ze niet donkerrood. Rood is balen maar geen paniek, hoor ik van de collega’s. Een aantal weken geleden was Nederland ook nog rood gekleurd op de kaart van ECDC en mochten we er toch op uit. Hoop dat het zo blijft en dat we er deze zomer nog lekker even op uit kunnen.

Als ik iets voor je kan doen, dan hoor ik het graag!

Rommy, je ReizenRegelaar
juli 2021

Nieuwsbrief 2e kwartaal 2021