Skip to content
Iets over mij
Even kennismaken?
Met mijn gedachten ergens anders, ben ik altijd overal

Mijn naam is Rommy Bijlsma. Ik ben getrouwd en moeder van 3 volwassen zonen en woon mijn hele leven in het Drentse Hoogeveen. Maar omdat mijn ouders, zus en broer nét voor mijn geboorte uit Friesland waren verhuisd, voel ik me ook Fries. 
Op mijn 15e ging ik naar het MBO en werd helaas uitgeloot voor de toeristische richting. Voordat ik examen deed van een administratieve richting, vond ik al een baan bij theater De Tamboer in Hoogeveen. De culturele sector is ook een prachtige omgeving om te werken en ik heb daarna mijn HBO-CE gehaald en ervaring opgedaan bij o.a. De Harmonie in Leeuwarden, DNK in Assen, Ogterop in Meppel, De Voorveghter in Hardenberg en ik werk nu in het HOFtheater Raalte.

Naast dit werk ben ik zelfstandig reisadviseur bij PersonalTouchTravel omdat alles wat met reizen te maken heeft, me blij maakt. Ik heb al vrij veel van de wereld gezien maar ben nog lang niet uitgekeken!

Vanuit huis regel ik grote en kleine reizen. De combinatie is heel fijn: cultuur en toerisme. 

Op de foto hierboven, draag ik de kleuren van mijn logo. Wat een gaaf logo he?

Inukshuk
In het beeldmerk zie je de Inukshuk. De Inukshuk werd door de oorspronkelijke inwoners van Canada, de Inuit eskimo’s, gebruikt als wegwijzer. Je ziet ze nog veel in Canada. Elke Inukshuk is met zorg opgebouwd uit ter plaatse gevonden stenen. De stenen vormen samen een menselijk figuur die door middel van gespreide armen, de ene net iets langer dan de ander, de reiziger de weg wijst.

Ik wijs jou graag de weg!

PersonalTouchTravel
De gebruikte kleuren in het logo zijn de kleuren van PersonalTouchTravel. Ik ben franchisenemer van deze groep kundige en ervaren reisadviseurs. Een gezellige club waarbij we veel kunnen overleggen en van elkaar leren. Er is altijd back-up en samen hebben we vrijwel alle plekken op de wereld gezien.

ReizenRegelaar
Ik ben dol op reizen en onderweg zijn. Regelen zit me in het bloed. Deze naam zegt precies wie ik ben en wat ik ga doen: ik help je op weg! Jij mag zeggen waarnaartoe.

Iets over mij
jouw ReizenRegelaar
Hallo! Ik ben Rommy Bijlsma
Iets over mij

Reizen en onderweg zijn maakt mij ontzettend gelukkig. De Duitsers hebben er een mooi woord voor: Wanderlust. “Wanderlust is een sterk verlangen om te reizen en de wereld te ontdekken.” Rugzak op en gaan, dan ben ik in mijn element.

 

Bijna net zo boeiend, vind ik het hele voortraject. Het eindeloos zoeken naar de mooiste oorden, de slimste routes en te bekijken wat er op plaats van bestemming allemaal te ontdekken is. Als de reis voorbereid is, krijg ik de kriebels. Want, het kán bijna niet net zo leuk worden als hoe het is bedacht… Maar dat kan toch! Dat is keer op keer gebleken, op Java, Sulawesi, Bali, Lombok (met man en 3 volwassen zonen), IJsland, Canada, Spanje en Griekenland… Maar ook tijdens de weekendjes weg naar Rome, Barcelona, Milaan, Berlijn, Maastricht…

Ik heb van deze hobby mijn werk gemaakt. Wat wil ik graag voor jou de perfecte reis regelen! Of het nu een rondreis is door jouw favoriete continent, een relaxte zonvakantie, een actieve wandelvakantie of stedentrip met een luxe cruise. Graag kom ik met je in contact. Dan kunnen we praten over al jouw reiswensen en dromen. 

Daarna zorg ik ervoor dat ik alle puzzelstukjes gebruik voor de perfecte trip en doe ik je een reisvoorstel. Ik neem je al het regelwerk uit handen zodat jij optimaal kunt genieten!

Ontdek het gemak van een ReizenRegelaar en maak een vrijblijvende afspraak!