Close
Skip to content
Hoe werkt de reizenregelaar
Hoe gaat dat nou, met zo’n ReizenRegelaar?
Elke grote reis begint met een eerste stap

Hoe werkt het?
Ik heb eigenlijk maar één uitgangspunt: het voor jou als reiziger zo makkelijk mogelijk te maken om het allerbeste advies te krijgen voor je volgende droomreis. En natuurlijk zet ik dat reisadvies ook graag kosteloos voor je om in een boeking. We nemen samen de volgende 4 overzichtelijk stappen:

1: Contact leggen
Je kunt telefonisch, via app, mail of via het contactformulier contact met me opnemen. We maken een afspraak, waar en wanneer jij wilt. Tijdens de afspraak leren we elkaar kennen of kletsen we gezellig bij én worden je vakantieplannen besproken. Deze kunnen uiteenlopen van een weekendje weg met de familie tot een complete wereldreis, cruise of groepsrondreis. Het kan zijn dat je al een redelijk uitgewerkt plan hebt gemaakt, maar het is ook prima als je nog geen idee hebt waar je heen wilt en wat je wilt doen! 

Stap 2: Opstellen reisadvies
Als ik genoeg informatie heb, ga ik aan de slag met het maken van een reisadvies voor jou. Uiteraard op maat op basis van jóuw specifieke wensen, inclusief een voorstel voor vervoer, verblijf, accommodaties en extra zaken als excursies. Het voorstel bespreken we samen of krijg je deze per mail toegestuurd, wat jij het prettigst vindt. Natuurlijk kan het zijn dat we samen nog kleine aanpassingen maken. Ben je het helemaal eens met het reisvoorstel en met alle reisonderdelen?

Stap 3: De reis wordt geboekt
Pas als je helemaal tevreden bent, wordt het plan omgezet in een boeking. Ik ga aan de slag om via innovatieve systemen je vluchten, accommodaties, excursies, e.d. vast te leggen. Tussendoor wordt er contact gehouden over de voortgang. Als alles voor je geboekt is, krijg je de reisbevestiging toegestuurd.

Stap 4: Op reis!
Zodra je de reisbescheiden ontvangen hebt ben je klaar voor het maken van je droomreis. Als je tussendoor vragen hebt, kun je natuurlijk altijd bij me terecht. En na terugkeer van je reis hoor ik graag of alles naar wens is verlopen en welke nieuwe herinneringen jij hebt gemaakt!

streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Hoe werkt de reizenregelaar
Hoe werkt de reizenregelaar
streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Hoe werkt de reizenregelaar
Hoe werkt de reizenregelaar
streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Hoe werkt de reizenregelaar
Hoe werkt de reizenregelaar
Hoe werkt de reizenregelaar

Telefoon: 06-10302078 

© REIZENREGELAAR 2020

Rommy Bijlsma, ReizenRegelaar, is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel.
Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198).
Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).
Rommy Bijlsma, ReizenRegelaar, is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel. Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198). Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).