Skip to content
Op jouw maat gemaakt
streepje-footer
Op jouw maat gemaakt
Op (jouw) maat gemaakt
Een investering in een reis is een investering in jezelf

Een eigen reis uitstippelen is tijdrovend. Helemaal op maat gemaakt, waarbij aandacht is voor alle wensen van het reisgezelschap, dat is een hele klus. Maar dat is nou nét wat ik het leukste vind om te doen. Nou ja.. na zelf op reis gaan natuurlijk.

Dus heb jij een droom? Weet je ongeveer wat je wilt zien en beleven tijdens je volgende reis? Je eventuele medereizigers hebben vast ook hun dromen en wensen. Ik kom graag bij je langs om aan jouw keukentafel alles te horen over die wensen. Of we organiseren een Zoom-gesprek of i.d. Zo maken we samen jouw op maat gemaakte droomreis!

Al pratend komen er zeker nog ideeën bij. Omdat ik – als franchisenemer van PersonalTouchTravel – beschik over een enorme database aan overnachtingsmogelijkheden, vluchten, andere vervoer, excursies, contactpersonen in heel veel andere landen en meer, kan ik daarna thuis aan de slag om een reisvoorstel te maken.

Mooie en logische routes bedenken, zorgen dat er (zoveel als mogelijk en wenselijk is) bezienswaardigheden verwerkt worden en dat de combinatie actie en rust in harmonie is; ik vind het geweldig om te doen. Een tijdrovende klus waarbij ik je zoveel uit handen neem als jij maar wilt.

Ik kan bijvoorbeeld de vluchten en de overnachtingen voor de eerste en laatste dagen boeken – en jij vult de rest in.  En zorgen dat er een auto of transfer geregeld is. Het liefst regel ik alles, van dag tot dag. Vandaar mijn naam: ReizenRegelaar! Samen komen we daar vast uit!

Heb je een droom, een wens of gewoon een goed idee? Bel, mail of app me!

Dream now, travel later
Ook al duurt het misschien nog een tijd voordat je reis werkelijkheid wordt, dromen mag altijd!

Bekijk hier een voorbeeld van een op maat gemaakte droomreis, waarbij een deel van het reisgezelschap houdt van luxe hotels en het andere deel van avontuur!

streepje-stad
Krijg jij ook zin in zo’n avontuur?
Op jouw maat gemaakt
Op jouw maat gemaakt
Op jouw maat gemaakt