Skip to content
streepje-footer
Sportief en actief
Sportief en actief
Herinneringen die je later wilt hebben, moet je nú maken

Hou jij ook van een beetje actie tijdens je vakantie? Van wandelen, fietsen, hardlopen, klimmen, raften, surfen of golfen?

Loopt het water je in de mond als je bijvoorbeeld denkt aan een fietsvakantie in Griekenland waarbij je naar verschillende eilanden hopt, een wandelvakantie op de Canarische Eilanden of het ruige Schotland. Of dichterbij: Luxemburg bijvoorbeeld – wat een prachtige routes heb je daar! .

Graag regel ik jouw reis vol actieve hoogtepunten. Of jouw reis naar een hardloopevenement of golfweekend of wat jouw interesse maar heeft! Ik heb zelf de Marathon van Athene nog op mijn verlanglijstje staan. Hopelijk gaat het in 2021 wél door.
Of wat denk je van een voetbalwedstrijd bijwonen in Londen, naar bv Arsenal, Chelsea of de Spurs. Ik regel vervoer, tickets en overnachtingen. Er is nu een snelle en veilige manier om met de trein naar Londen te gaan!

Veel dingen zien en ondernemen! Dat hoort bij een actieve vakantiestijl. Afgewisseld met rustmomenten, zoals op een mooie plek een terrasje pakken of een middag strand of sauna. Of heetwaterbron…
Eén van mijn mooiste momenten was op IJsland toen we na een pittige wandeling uitkwamen bij een hotspring. Achter een houten schotje kon ik me verkleden. Koud! Het water was heet en daar had ik uren kunnen liggen. Zodra ik boven water kwam bevroor alles maar dat was het meer dan waard. Geweldig! Mag ik je meer vertellen over die trip naar IJsland? Bel me! Of lees het hier en bel me daarna zodat ik het ook voor jou mag regelen!
Lees hier het reisverslag!

 

 

streepje-stad
Hou jij ook van een beetje actie tijdens je vakantie?
Sportief en actief
Sportief en actief
Sportief en actief