Close
Skip to content
streepje-footer
Geboekte reizen
Geboekt! (ter inspiratie)
We didn’t realise we were making memories, we just knew we were having fun!

Op deze pagina vind je de door mij geboekte reizen! Misschien inspireert het jou om ook deze reis te maken. Met wat aanpassingen zodat ie helemaal op jouw maat gemaakt wordt.

Rondreis met auto door Oostenrijk en Duitsland
De wens wat mooie accommodaties nabij mooie steden en bij niet te zware fietsroutes. Dat is gelukt! Mooie hotels en een gasthof nabij Wenen, Salzburg, Passau en Bamberg. Actief en cultureel, stedelijk en natuur kan prima worden afgewisseld.

Italie
Gardameer of Cinque Terre…. de Reiziger dacht 10 dagen op 1 plek te verblijven tot ik haar 5 dagen Gardameer en 5 dagen Cinque Terre liet zien. Ze was verkocht en heeft een geweldige vakantie gehad. ‘s Ochtends wandelen en ‘s middags bij het water. Genieten!

Midweekjes en lange weekenden
Een hotel in Venetië vlakbij het vliegveld, een midweek een huisje in Duitsland met de hond, een lang weekend met 8 vrienden in Langweer. Superdeluxe overnachten in Amsterdam met een badkuip op de slaapkamer … ik help je graag op weg!

Malta
Een hotel voor adults-only. In het vissersstadje St. Paul’s. Iedereen was enthousiast maar er kwam helaas een overwachte kink in de kabel toen ik net aan ‘t vastleggen was. Misschien kan ik iemand anders hier blij mee maken?

Wandelen in Italië
Een uitvalsbasis in één van de mooie plaatsjes in het gebied van CinqueTerre. De wandeltocht van plaats naar plaats met bagagevervoer en trein/bootkaartje terug naar het beginpunt was heel aantrekkelijk maar is het toch niet geworden. Misschien volgend jaar… 

Las Palmas
Ik ben op bezoek geweest bij mensen die me gevonden hebben via de Hoogeveensche Krant. Ze zijn verliefd op een bepaald hotel in Turkije maar dat durven ze nu niet aan. Als alternatief heb ik hen verschillende opties laten zien. Ze houden niet van autorijden dus dat je vanaf Eelde kunt vliegen, is voor hen een echt voordeel! Het is 11 dagen Las Palmas geworden. Wat zullen ze genieten.

Samos – over een dikke week al!
De 1e boeking voor iemand die ik niet ken! Waar ik op een regenachtige woensdagochtend koffie dronk en met een opdracht de deur uit ging. Een Grieks eiland. Ik maakte een mooi reisvoorstel met 3 prachtige appartementen op Karpathos. Terwijl zij in overleg waren, kwam het nieuws binnen: de Zuid-Egeische eilanden gaan weer op oranje. Wat een teleurstelling. Malta dan maar? Ik was zelf ooit in Valetta en vond het erg mooi daar. Maar Griekenland bleef meer trekken dus heb ik een reisvoorstel voor Samos gemaakt en daar zat iets geschikt tussen. De koffers kunnen gepakt. Wat hoop ik dat de dames een mooie tijd hebben samen. Dat ze kunnen wandelen, dwalen door kleine stadjes, wijntjes drinken in een taverne en genieten met de voeten in het zand.

5 dagen Dubai
3 vriendinnen gaan ieder jaar een paar dagen wég. Even alle tijd voor elkaar, bijkletsen, mooie dingen zien en genieten van de vrijheid. Ze gaan dan naar 1 van de mooie steden die Europa rijk is. Maar vorig jaar ging het niet door en er werd wel stug doorgespaard. Waarom dan niet naar – doe es gek – Dubai? Ik boekte een annuleerbaar hotel, vluchten met flexservice (tot 48 uur voor vertrek kan het omgeboekt naar iets anders binnen 12 maanden) en ook de fantastische excursie naar de woestijn om daar de zon onder te zien gaan. Ze gaan in januari en wat een mazzel: dan is het net het Dubai Shopping Festival. Ze gaan met een lege koffer heen en komen terug met cadeautjes voor de kinderen en een koffer vol herinneringen. Top!

Fietsvakantie langs de Noordzee
Een 9 daagse fietsvakantie. Startend in Vlissingen en in etappes van ongeveer 45 kilometer per dag naar:
Vrouwenpolder – Ouddorp – Maassluis – Katwijk – IJmuiden – Schoorl – Den Oever. Met genoeg tijd om al die mooie plaatsjes goed te leren kennen, strandwandelingen te maken en te genieten van de omgeving. Ik zou wel mee willen!

Autohuur en appartementen in Kroatië
Voor iemand die een goedkope heenvlucht naar Dubrovnik boekte en de terugvlucht vanaf Zadar, regelde ik een auto. Het is zo leuk als je die niet op hetzelfde vliegveld in hoeft te leveren! Zo kun je t maximale uit je reis halen. Op 5 verschillende plekken boekte ik appartementjes op de mooiste plekken. Vlakbij de mooie nationale parken Krka, Plitvice meren en het Mjlet park. Wat een prachtig land!

Een midweek naar Tuitjenhorn in de meivakantie vlakbij de Noordzee kust in een leuk huisje waar je zelf kunt koken zolang de horeca dicht is.

Een lang weekend Ameland in april. Zelf boodschappen doen en koken of iets laten bezorgen ….

Het is nog niet zoveel, want we hebben nog even met corona te dealen.
Ik ben er van overtuigd dat het goed komt als de grenzen weer open gaan en de landen op geel, dan wil je toch heel graag weer even weg? En iedereen die vorig jaar op eigen houtje boekte en problemen had bij het omboeken, wil voortaan wel graag ondersteuning. En daar zit ‘m juist de meerwaarde van Zelfstandige Reisadviseurs en Reisbureaus. Vraag deskundige hulp voor een nog mooiere reis en helemaal zorgeloos er tussen uit. Daar staan wij voor!

Dus heb je een droom? Neem contact op zodat ik je een vrijblijvend reis- en prijsvoorstel kan doen. En als de grenzen straks weer open gaan, scheelt het dan een boel gezoek en kun je nog tegen gunstige tarieven boeken.

En in de tussentijd kun je hier ook het verslag van een door mij georganiseerde en uitgevoerde reis naar IJsland en Indonesië.

streepje-stad
Waar gaat jouw volgende reis naar toe?
Geboekte reizen
Geboekte reizen
Geboekte reizen
streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Geboekte reizen
Geboekte reizen
streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Geboekte reizen
Geboekte reizen
streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Geboekte reizen
Geboekte reizen
Geboekte reizen

Telefoon: 06-10302078 

© REIZENREGELAAR 2020

Rommy Bijlsma, ReizenRegelaar, is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel.
Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198).
Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).
Rommy Bijlsma, ReizenRegelaar, is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel. Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198). Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).