Close
Skip to content
padelreizen Spanje
Padelreis naar Spanje
5 daagse padelreis naar Malaga

De relatief nieuwe sport Padel is enorm in opkomst. Deze combinatie tussen tennis en squash wordt door vrijwel alle liefhebbers van racketsporten omarmd. Omdat ik zie dat zoveel mensen van dit spelletje genieten, heb ik contact gezocht met een Spaanse organisatiebureau om samen met hen een padelreis naar Spanje  te organiseren. Wat is het een fantastische sport he? Ontstaan in Mexico. Groot geworden in Spanje en nu overgewaaid naar Nederland waar de banen als paddestoelen uit de grond schieten. In Spanje is padel al de 2e sport na voetbal! Meer over het ontstaan en de groei lees je in mijn blog.

Wat is er nu leuker om met een groep andere padelliefhebbers een lang weekend naar Malaga af te reizen om daar de kneepjes van ‘t vak te leren? De medewerker van het organisatiebureau is zelf ook een padelspeler. Hij heeft voor ons een padeltrainer gevraagd, banen geregeld en een hotel op loopafstand van de banen en het strand. Geweldig he?

Samen met Neokonsepts organiseer ik als ReizenRegelaar 2 padelweekenden:

Van 8 t/m 12 september 2021 in Mijas bij Malaga voor gemengd dubbel, heren dubbel en dames dubbel waarbij je verblijft in 4persoons-appartementen. Uitgebreide informatie vind je hier.

Van 15 t/m 19 september 2021 in Benalmadena bij Malaga voor heren dubbel. Je verblijft in een 4sterrenhotel. Meer weten? Uitgebreide informatie lees je hier

De baanhuur en gebruik van racket en ballen, de begeleiding van de padeltrainer, de transfers vanaf het vliegveld Malaga naar het hotel of appartement (en terug) zijn bij deze arrangementen inbegrepen.

Begeleiding ter plaatse
In Spanje wordt er – mede door corona – heel veel gespeeld en daarom is het moeilijk trainers en banen te reserveren vanaf hier. Mijn contactpersoon in Malaga heeft dit niet alleen geregeld, hij is ook het aanspreekpunt tijdens deze dagen. Als er iets is, is er dus een begeleider. Ook als je extra activiteiten wilt ondernemen, zoals een fietstocht door de prachtige stad Malaga, dan regelt hij dat graag ter plaatse voor je.

Algemene opmerkingen
De reis kan pas doorgaan bij deelname van minimaal 8 personen. Het maximum aantal is 16 personen. Het kan eventueel geboekt worden als groepsreis, voor 1 vereniging afzonderlijk. Andere data op aanvraag.

Meer vragen of wil je je aanmelden? Bel/app/mail me of vul het Contactformulier in.

Ik ben zelf heel enthousiast over dit plan. Ik hoop jij ook? Ik spreek je graag!

ReizenRegelaar Rommy Bijlsma
06-10302078 / rommy@reizenregelaar.nl

Padelreizen naar Spanje
Gelukkig hebben we de foto’s nog…

streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Padelreizen naar Spanje
Padelreizen naar Spanje
streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Padelreizen naar Spanje
Padelreizen naar Spanje
streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Padelreizen naar Spanje
Padelreizen naar Spanje
Padelreizen naar Spanje

Telefoon: 06-10302078 

© REIZENREGELAAR 2020

Rommy Bijlsma, ReizenRegelaar, is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel.
Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198).
Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).
Rommy Bijlsma, ReizenRegelaar, is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel. Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198). Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).