Close
Skip to content
padelreizen Spanje
Padelreis naar Spanje
5 daagse padelreis naar Malaga

De relatief nieuwe sport Padel is enorm in opkomst. Deze combinatie tussen tennis en squash wordt door vrijwel alle liefhebbers van racketsporten omarmd. Omdat ik zie dat zoveel mensen van dit spelletje genieten, heb ik contact gezocht met een Spaanse organisatiebureau om samen met hen een padelreis naar Spanje  te organiseren. Wat is het een fantastische sport he? Ontstaan in Mexico. Groot geworden in Spanje en nu overgewaaid naar Nederland waar de banen als paddestoelen uit de grond schieten. In Spanje is padel al de 2e sport na voetbal! Meer over het ontstaan en de groei lees je in mijn blog.

Wat is er nu leuker om met een groep andere padelliefhebbers een lang weekend naar Malaga af te reizen om daar de kneepjes van ‘t vak te leren? De medewerker van het organisatiebureau is zelf ook een padelspeler. Hij heeft voor ons een padeltrainer gevraagd, banen geregeld en een hotel op loopafstand van de banen en het strand. Geweldig he?

Samen met Neokonsepts organiseerde ik als ReizenRegelaar 2 x een padelweekend:

Hemelvaartsweekend 2022
Op woensdag 25 mei vlieg je naar Malaga. Van 25 t/m 29 mei 2022 in Mijas bij Malaga voor gemengd dubbel, heren dubbel en dames dubbel waarbij je verblijft in 4persoons-appartementen. Uitgebreide informatie vind je hier.

De baanhuur en gebruik van racket en ballen, de begeleiding van de padeltrainer, de transfers vanaf het vliegveld Malaga naar het hotel of appartement (en terug) zijn bij deze arrangementen inbegrepen.

Begeleiding ter plaatse
In Spanje wordt er heel veel gespeeld en daarom is het moeilijk trainers en banen te reserveren vanaf hier. Mijn contactpersoon in Malaga heeft dit niet alleen geregeld, hij is ook het aanspreekpunt tijdens deze dagen. Als er iets is, is er dus een begeleider. Ook als je extra activiteiten wilt ondernemen, zoals een fietstocht door de prachtige stad Malaga, dan regelt hij dat graag ter plaatse voor je.

Algemene opmerkingen
De reis kan pas doorgaan bij deelname van minimaal 8 personen. Het maximum aantal is 16 personen. Het kan eventueel geboekt worden als groepsreis, voor 1 vereniging afzonderlijk. Andere data op aanvraag.

Calahonda
Of deze in een speciale Finca in Calahonda vlakbij de baan. Deze reis stelde Neokonsepts samen op aanvraag van 4 vrienden die P200 niveau spelen en een dito trainer wilden.
Een prachtige reis werd voor hen samengesteld van 11 – 16 september 2022. Inclusief 4 x 2uur les, ‘s middags toegang tot de baan, transfers, alle maaltijden en een 2 persoonsappartement. Helaas haken de vrienden af maar hier is vast iemand anders blij mee te maken. Speel jij op dit niveau en wil je echt serieus trainen? Laat het me weten!

Meer vragen of wil je je aanmelden? Bel/app/mail me of vul het Contactformulier in.

Ik ben zelf heel enthousiast over deze plannen. Ik hoop jij ook? Ik spreek je graag!

ReizenRegelaar Rommy Bijlsma
06-10302078 / rommy@reizenregelaar.nl

Padelreizen naar Spanje
Gelukkig hebben we de foto’s nog…

streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Padelreizen naar Spanje
Padelreizen naar Spanje
streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Padelreizen naar Spanje
Padelreizen naar Spanje
streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Padelreizen naar Spanje
Padelreizen naar Spanje
Padelreizen naar Spanje

Telefoon: 06-10302078 

© REIZENREGELAAR 2020

Rommy Bijlsma, ReizenRegelaar, is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel.
Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198).
Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).
Rommy Bijlsma, ReizenRegelaar, is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel. Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198). Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).