Skip to content
Zon en strand
streepje-footer
Zon en strand
Zon en strand
No shoes, no worries

Die zin hoorde ik van een duikinstructeur op Nusa Lembongan. Wat een prachtige uitspraak. Met je blote voeten in het zand, niets hoeven dan alleen maar genieten. Zon en water, of dat nu een zee, meer of zwembad is, is een heerlijke combinatie. Met een lekkere temperatuur (goed insmeren!) dingen doen die je leuk vindt, met een boekje in de hangmat of met een koud drankje op het strand. Potje beachvolleyballen of blijven liggen tot de zon onder gaat.

Ik heb een vriend die het zo lang mogelijk uitstelt om na de zomer zijn slippers te verruilen voor schoenen. Ik snap dat nu. No shoes, no worries, dat gevoel wil je zo lang mogelijk vasthouden.

Kan ik je helpen bij het regelen van zo’n ontspannen vakantie? In de wintermaanden naar Curaçao, Aruba of Bonaire? Of in het voorjaar vitamine D op doen op de Canarische eilanden, de prachtige Griekse eilanden of de Algarve? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik kan me voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik help je graag op weg!

Combinaties zijn ook heerlijk. Eerst een of twee weken veel zien van een land om vervolgens op een waanzinnige plek bij te komen van de indrukken. Bijvoorbeeld trekken door Zuid-Afrika om dan een week bij te komen op Mauritius… Droom je mee? Of laat je het werkelijkheid worden?

streepje-stad
Krijg jij ook al zin in zo’n heerlijke zonvakantie?
Zon en strand
Zon en strand
Zon en strand