Skip to content
padelreizen Spanje
gemengd dubbel
Padelweekend in Mijas Malaga

Omdat ik zie dat zoveel mensen van dit spelletje genieten, heb ik contact gezocht met een Spaanse organisatiebureau om samen met hen een padelreis naar Spanje te organiseren. Het is gelukt! Op 17 mei is de 1e padelweekend gemengde dubbels, heren dubbels en dames dubbels naar Mijas bij Malaga!
Want wat is het een fantastische sport he? Padel! Ontstaan in Mexico. Groot geworden in Spanje en nu overgewaaid naar Nederland waar de banen als paddestoelen uit de grond schieten. In Spanje is padel al de 2e sport na voetbal! Meer over het ontstaan en de groei lees je in mijn blog.

Padel spelen in Malaga

Wat is er nu leuker om met een groep andere padelliefhebbers een lang weekend naar Malaga af te reizen om daar de kneepjes van ‘t vak te leren? De medewerker van het organisatiebureau is zelf ook een padelspeler. Hij heeft voor ons een padeltrainer gevraagd, banen geregeld en een hotel op loopafstand van de banen en het strand. Geweldig he?

HEMELVAARTSWEEKEND

Van woensdag 17 mei  t/m zondag 21 mei 2023:

Je verblijft in Mijas, in het Crown Resorts Delta Mar, in een appartement met 2 slaapkamers en een eigen keuken. Het resort heeft een zwembad en ligt op loopafstand van de padelbanen en het strand. 

Van dag tot dag

Woensdag 17 mei 2022 reis je naar Malaga – het is het goedkoopst om zelf de vlucht te boeken maar indien gewenst, doe ik dat natuurlijk graag voor je!

Donderdagochtend 18 mei, na het ontbijt, wandel je naar de padelbaan voor een clinic van 2 á 3 uur. De rest van de dag kun je luieren aan de rand van het zwembad, naar het strand of je vermaken op de boulevard.

Vrijdagochtend 19 mei staat weer in het teken van padelclinics. Heb je energie over, dan kun je ‘s middags natuurlijk onderling wat afspreken – als er dan banen vrij zijn (optioneel/niet bij de prijs inbegrepen)

Zaterdag 20 mei organiseert je Spaanse trainer een onderling toernooi. Hij heeft in de loop van de dagen goed inzicht gekregen in de verschillende niveaus en zorgt voor een interessante indeling. Afhankelijk van het aantal dames/heren zijn er verschillende wedstrijden: dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel.

Zondag 21 mei word je naar het vliegveld gebracht voor de reis naar huis.

Kosten

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, heb ik een aantal 4 persoons-appartementen in optie genomen. Groot voordeel is dat je de kosten met 4 personen kunt delen en in een appartement kun je je eigen maaltje koken en je drankjes in je eigen koelkast leggen. Het appartement heeft 2 slaapkamers: 1 met een tweepersoons bed en 1 met 2 eenpersoonsbedden.

Op basis van 4 personen per appartement zijn de kosten van dit arrangement circa €550 pp.
Wil je met 2 personen in het appartement dan is de prijs ongeveer €750 pp.

De baanhuur en gebruik van racket en ballen, de begeleiding van de padeltrainer, de transfers vanaf het vliegveld Malaga naar het gezellige Crown Resort (en terug) zijn bij dit arrangement inbegrepen.

Aanmelden

Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Ik hoor het graag!
Neem ook contact op als je een arrangement alleen voor jouw groep wilt. Ik kan een padelreis op maat organiseren en help je graag op weg!

Padelreis Mijas Malaga
Gelukkig hebben we de foto’s nog…