Skip to content
Uit eten in de wintermaanden?

Heb je ook zó’n zin om een avond uit eten te gaan. Om jezelf culinair enorm te verwennen.  Met goed gezelschap, prachtige wijn en tongstrelende gerechten?

Het is ontzettend jammer dat de horeca zo lang dicht moet blijven. De enige mogelijkheid om toch uit eten te gaan, is om er een nachtje hotel aan vast te plakken. Zo steun je een deel van de horeca en heb je een heerlijke avond uit. En dat kan al vanaf € 70,00 per persoon!

Bijvoorbeeld:

Michelinsterarrangement Restaurant De Bloemenbeek – Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte in Twente! Culinair genieten inclusief 3-gangendiner, een hotelovernachting en afsluiten met een rijkelijk ontbijtbuffet vanaf € 117,00 per persoon.

Of een 6-gangendiner in Brasserie 6 – Hampshire Hotel – ’s Gravenhof in Zutphen met verblijf in het bijbehorende hotel inclusief ontbijtbuffet. Dit kan al vanaf  € 104,00 per persoon.

Of geniet van een heerlijk 4-gangen wilddiner en een fijn verblijf in een sfeervol hotel vlakbij Breda. Waar je heerlijk kunt wandelen in de Biesbosch. Dit arrangement is inclusief overnachting en ontbijtbuffet. Vanaf € 70,00 per persoon!

Wat een goed idee om er even helemaal uit te zijn!

Neem contact op en ik zoek een arrangement op een voor jou geschikte datum, op een mooie locatie ergens in Nederland!

    • Keuze uit toprestaurants met Michelinster
    • Uitgebalanceerde diners met streekgerechten en seizoensproducten
    • Wijnarrangement bij te boeken
    • Overnachten in een heerlijk hotel inclusief ontbijt
    • 1 of 2 overnachtingen 

Exclusief boekingskosten, calamiteitenfonds en eventuele toeristenbelasting..

En laten we afspreken dat we, zodra het weer mag, massaal de regionale horeca gaan ondersteunen!

Uit eten in de wintermaanden
Gelukkig hebben we de foto’s nog…