Skip to content
Malta Valetta
Samen naar het veilige Malta

Wat vind ik het leuk dat jullie mij gevonden hebben op internet en dat jullie mij de kans geven een mooie trip voor jullie te organiseren naar Malta. Malta is veilig en staat op groen.

We zijn niet de enige die door hebben dat Malta groen is geworden trouwens 😉 Ik kan niet veel pakketreizen meer vinden en al helemaal niet onder het afgesproken bedrag.

Maar wat wel kan, en ik denk dat jullie genoeg reiservaring hebben om dat aan te durven, is dat ik een losse vlucht en een hotel boek. Dat houdt in dat er niet iemand ter plaatse is die je helpt bij inchecken, transfer naar het hotel en eventuele calamiteiten. 

Ik heb me wel laten inspireren op bestaande reizen, zodat we wel weten dat er meerdere Nederlanders zijn en dat de hotels naar Nederlandse maatstaven goed zijn.

Bijvoorbeeld deze naar Bayview in Sliema is gebasseerd op deze reis van Alltours

of deze naar Paradise Beach Resort in Mellieha beach op deze reis van Tui

Maar deze is ook erg mooi en adults only: Seaview in St. Paul’s Bay

Mocht je toch liever een standaardpakketreis willen, dan zoek ik met alle plezier verder. Maar ik hoop dat hier iets geschikts tussen zit.

En voor de voorpret stuur ik je deze link nog even mee – man wat is er veel te doen daar en wat heb ik een spijt dat ik alleen – in het overigens prachtige – Valetta ben gebleven. Maar ja, het was voor t werk en er was weinig vrije tijd. Redenen genoeg om nog eens terug te gaan.

Veel plezier bij het doornemen en ik hoor het graag!

rommy@reizenregelaar.nl
tel: 06-10302078

Malta is veilig en staat op groen