Skip to content
ReizenRegelaar
Het 1e kwartaal van ReizenRegelaar
Nieuwsbrief

Het 1e kwartaal van mijn nieuwe bedrijf zit er op. Tijd voor een update. Ik hoop dat je het leuk vindt om te lezen.

Het was niet bepaald een vliegende start. Maar er gloort hoop! We hopen en verwachten dat er deze zomer gereisd mag worden!

Omdat veel mensen met de nasleep van geannuleerde vakanties van vorig jaar zitten, verwachten we ook dat meer mensen de hulp gaan inschakelen van professionals. Daar geloven we echt in!

Wat vind ik het super dat ik mezelf daar nu onder mag rekenen. Echt een uit de hand gelopen hobby!

Ik heb ontzettend veel geleerd de afgelopen tijd. Over al die prachtige bestemmingen, dichtbij huis en wereldwijd. En hoe alle systemen bij PersonalTouchTravel werken. Ik mocht in januari al een tekst aanleveren voor de nieuwsbrief en website! Ik heb geschreven over de treinreis door Canada die mijn vader had moeten maken.

Uitgestippelde reizen
Ik heb reizen uitgestippeld en plannen gemaakt. Bijvoorbeeld:

Nog niet geboekt hoor, maar plannen maken en voorpret is toch ook geweldig?

Wel heb ik voor onszelf een weekendje Ameland geboekt, vooral omdat het leuk is maar ook om het systeem te oefenen. En nog voor iemand een midweek een erg leuk huis vlak bij het strand.

Een folder voor de buurt
Colin heeft een mooie folder gemaakt waar we 2000 van hebben laten drukken en die ik in de buurt rond ga brengen zodra er wat positieve berichten komen uit Den Haag. Anders ben ik bang dat ie gelijk in de oudpapierbak terecht komt en dat zou echt jammer zijn. Op de folder staat een qr-code. Als mensen die scannen komen ze op een speciale pagina ‘beste buur’. Zo kan ik zien of het boekje ook echt bekeken wordt. Spannend!!

Trip van de maand
De t(r)ip van de maand april is een eenvoudig reisje. Omdat we nog niet naar het buitenland mogen, is het ook heerlijk om in ons eigen mooie land een huisje te huren. Coronaproof dus dat kan altijd doorgaan. Zijn de restaurants t.z.t. nog dicht, dan kun je zelf koken. Op iedere maand nieuw lees je er meer over.

Wandelen in Duitsland
Ik ben bezig een hele mooie wandeltocht in Duitsland te organiseren. Die kun je individueel wandelen maar ik ga hem ook als groepsreis aanbieden voor een klein – select – groepje dames. Maar voordat ik dat doe, wil ik m eerst zelf lopen om te kijken of het niet te zwaar is. Zodra Duitsland open gaat, dan gaan we. Je mag me vast een berichtje sturen als je op de hoogte wilt blijven!

E-bike fietstochten
Het is me opgevallen dat veel fietstochten nog gemaakt zijn voor gewone fietsen. En op een e-bike fiets je toch vaak wat verder. Denk je dat er behoefte is aan een fietstocht met afstanden van 80 – 90 km per dag? Laat het me weten!

Als ik iets voor je kan doen, dan hoor ik het graag!

Rommy, je ReizenRegelaar
april 2021

Nieuwsbrief 1e kwartaal