Skip to content
ReizenRegelaar
Is de zomer voorbij?
Nieuwsbrief

De laatste week van augustus… Wat hebben we een mooie zomer. Het is nog steeds prachtig weer. Ik hoop dat je geniet en genoten hebt van de afgelopen periode. Er staan nog een paar reizigers te trappelen van ongeduld om op pad te gaan. Maar de meeste mensen zijn weer thuis. Ik kreeg veel leuke reactie op mijn vraag: heb jij dat nou ook altijd dat je op je laatste dag al weer aan ‘t dromen bent over de volgende vakantie? Heel veel mensen hebben dat. En terecht, want voorpret is nu eenmaal fantastisch. Op reis of op vakantie?Voor mij is het erg leuk om met zoveel verschillende landen en reissoorten bezig te zijn. Ook heel bewerkelijk natuurlijk want het kost me nu nog veel tijd om me goed in te lezen in alle streken en gebieden. Ik besteed veel tijd aan het uitzoeken van mooie plekjes en wat voor reistype de reiziger is. Moeten er gezellige stadjes zijn of juist mooie Nationale parken voor eindeloze wandelingen? Moet het luxe zijn of basic? Actief, sportief, ontspannend of een combinatie van dat alles?Oftewel: wil je op reis of ga je op vakantie? Daar zit echt een groot verschil in he? Er zijn reizen waar je moe van terug komt, vol met indrukken van wat je hebt gezien. Of je komt helemaal uitgerust thuis.. Zelf hou ik het meest van de combinatie van die 2.Iedere reiziger is anders dus ook iedere reis. Ik vind het echt geweldig om iets te zoeken/vinden waar de reiziger helemaal blij mee is. Wat heb ik leuk werk!Ik had niet gedacht dat het al zo goed zou gaan met ReizenRegelaar! Het gaat boven verwachting! Voor 2022 heb ik op dit moment al 68 reizen geregeld voor 285 reizigers. Mooie rondreizen waaronder al 4 naar IJsland, 5 Denemarken/Zweden/Noorwegen, 3 eilandhoppers op Griekenland en een aantal door Kroatië en Frankrijk. Maar ook verre bestemmingen als Curaçao, de VS, Australië en Zuid-Afrika zijn al geboekt. En veel strandvakanties naar Turkije en Spanje. Hier zie je een paar voorbeelden:KroatiëFrankrijkIJslandWandelvakantieStudiereisVlak voor de zomer kreeg ik te horen dat ik mee mag op studiereis naar Noorwegen. Woensdag 7 september a.s. vertrekken we vanaf Schiphol naar Bergen. Het wordt georganiseerd door Buro Scanbrit en we zijn met 20 reisagenten van allerlei verschillende organisaties. Erg leuk en ook spannend. Wil je me volgen? Hier is de link naar Polarsteps waar ik mijn foto’s en verhalen ga delen.Stilte voor de stormAugustus was qua nieuwe boekingen een hele rustige maand. Ik maakte me al zorgen en heb het hoofdkantoor van Personal Touch Travel gevraagd of dit wel normaal is. Ze hebben gelachen en gezegd dat het stilte is voor de storm. Haha ik weet het allemaal nog niet, dit is mijn eerste echte jaar en ken de ritmes nog niet. En inderdaad komen de laatste dagen weer verschillende aanvragen binnen voor het naseizoen, de herfst/kerstvakantie binnen. Weer een heerlijke IJsland-rondreis, een boeking voor een grote familie die in de meivakantie naar Disneyland wil, een rondreis Kroatië en toch nog even naar Mallorca… Heerlijk! Voor verre bestemmingen geldt vaak: hoe vroeger je boekt, hoe lager de prijzen vaak nog zijn. De prijzen voor vluchten zijn nog lager en er zijn vaak vroegboekkortingen. Heb je plannen en kun je wel wat hulp gebruiken? Bel of mail mij dan. Ik help je graag op weg.

Warme groet,Rommy – ReizenRegelaar

Nieuwsbrief september 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *