Skip to content
ReizenRegelaar
Het 4e kwartaal van ReizenRegelaar
Nieuwsbrief

Hier is de nieuwsbrief van het 4e kwartaal, oftwel 1 jaar ReizenRegelaar!

1 jaar ReizenRegelaar!

Toen ik begon te dromen over ReizenRegelaar, hadden we nog nooit van Corona gehoord. Toen ik vorig jaar naar de Kamer van Koophandel ging wel. Maar ik had A gezegd en met het vaste vertrouwen dat de covid-ellende ooit voorbij gaat, zei ik volmondig B. 

En nu zijn we een jaar verder. Wat heb ik veel gesprekken gevoerd. Over reisdromen en onzekerheden, over wensen en mogelijkheden. Vaak leiden die gesprekken tot een daadwerkelijk reisplan, een boeking, een uitgekomen droom. Soms ook niet, maar dat is niet erg. De contacten waren altijd leuk. Dank voor alle input! Wat heb ik veel geleerd. En ik leer nog dagelijks. Niet alleen over bestemmingen maar heb me ook verdiept in hoe je nieuwsbrieven maakt met mailchimp – waar dit de 1e van is. Ik hoop dat je ‘t leuk vindt.NieuwjaarswensHerinneringen die je later wilt hebben, moet je nú maken. Dus dit is mijn nieuwjaarswens voor jou: Ik hoop dat je veel goede herinneringen kunt maken. Aan kleine en grootse momenten.2021Een terugblik: Er ging 68 mensen op reis: op fietsvakantie langs de Noordzeekust, een fiets/cultuur vakantie in Oostenrijk/Duitsland, een autorondreis door Kroatië, met heel veel vrienden naar Spanje toen de grens net weer open ging maar de kroegen helaas niet, naar Samos, Zakynthos, Gran Canaria, een superluxe hotel in Amsterdam, een stedentrip Berlijn, Parijs en Venetië, een campingrondreis door Frankrijk, een midweek Duitsland en Friesland, ik wandelde met een groep vrouwen op Ameland en boekte hotels voor een groep motorrijders die door Spanje en Portugal trok en op dit moment is er iemand op duikvakantie op Bonaire….

Het waren niet alleen bekenden maar ook al best veel mensen die mij gevonden hebben via google. Een goede aanbeveling helpt om nog beter te vindbaar te zijn. Mocht ik jouw reis regelen? Wil je dan  hier  een aanbeveling voor mij achterlaten? Dat helpt mij verder.2022Een vooruitblik: Al 37 reizigers hebben een reis geboekt voor dit jaar 2022 Ze gaan naar Dubai, Noordzeekust, Oostenrijk, Turkije, Venetië/Verona, Curaçao. En er zijn al 3 uitgebreide autorondreizen aangevraagd: door IJsland, Noorwegen/Zweden en Frankrijk waarbij ik alle accommodaties mag boeken. Wat een heerlijke vooruitzichten en wat ben ik blij met al dat vertrouwen! Plannen makenVoor veel mensen breekt nu de tijd aan om plannen voor de zomervakantie te maken. Op je werk moet je binnenkort je vakantieperiode al doorgeven. Wat er tegen die tijd kan en mag weten we natuurlijk niet. Dus ik kijk bij alles wat ik boek naar goede annuleringen- of omboekvoorwaarden en verzekeringen. We zien ook al een behoorlijke run op de meivakantie. Het is zo heerlijk om dan al een weekje naar de zon te gaan! Als ik je ergens bij kan helpen? Je weet me te vinden!Rommy I Reizen Regelaar

mijn plannen voor 2022

  • Meer reizen op maat maken
  • Zelfbedachte pakketreizen samenstellen
  • Hardloopreizen organiseren
  • Wandelreizen begeleiden (hierover later meer)
  • Doorgaan met  ‘iedere maand nieuw’
  • Een heleboel mensen ‘ontzorgen’ zodat zij onbezorgd de mooie herinneringen kunnen maken. Ik verheug me!
Kan ik iets voor je doen?
Hieronder een paar leuke reistips:
Wandelen in het prachtige Cinque Terre?Een populaire vakantiebestemming voor actieve mensen is het gebied Cinque Terre in Italië. Het ligt vlak onder Genua, aan de Bloemenrivièra, en vlak boven La Spezia/Pisa. Er zijn veel mogelijkheden om dit gebied te ontdekken. Hier lees je er een paar: wandelen in het populaire Cinque Terre 
Een bijzondere stedentrip via Innsbrück naar Venetië (en Verona)Wil je een bijzondere stedentrip maken? Dan is dit vast iets voor jou. In één lang weekend zie je Innsbrück en Venetië en als je er nog 2 dagen aan kunt plakken, vlieg je vanaf Verona terug. Lees hier meer over deze stedentrip 

Zit er iets bij wat je inspireert? Ik kan alles op maat voor je samenstellen en help je heel graag op weg!

Rommy, je ReizenRegelaar
januari 2022

Nieuwsbrief 4e kwartaal 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *