Skip to content
ReizenRegelaar
Het 3e kwartaal van ReizenRegelaar
Nieuwsbrief

Hier is de nieuwsbrief van het 3e kwartaal. Wat ben ik blij en tevreden. Steeds meer mensen weten me al te vinden. Echt meer dan ik had durven hopen.

Gelukkig ging Europa deze zomer grotendeels op ‘geel’ en zelfs ‘groen’ dus er kan en mag weer steeds meer. Best verstandig om een professional te vragen omdat je dan veel adviezen krijgt over welke documenten je voor welk land nodig hebt maar ook omdat ik je op ideeën kan brengen waar je zelf niet aan dacht.

Formule 1
Dat bleek ook deze week toen ik een aanvraag kreeg voor Oostenrijk in het weekend dat daar de Formule 1 wordt gereden. Een huis met 4 slaapkamers… vind dat maar eens in een weekend dat duizenden anderen ook net naar die streek willen om onze Max te zien rijden! Gelukkig vond ik in een mooi gebied op minder dan 45 minuten rijden een erg mooi chalet en ik hoop dat deze mensen een fantastische tijd gaan hebben!

Cultuur en actie
Ook regelde ik voor Reizigers die graag willen fietsen maar wegens beperking niet meer zo lang kunnen én veel mooie steden willen zien een mooie autorondreis langs Wenen, Salzburg, Passau en Bamberg. Niet ín de stad maar wel vlakbij en steeds áán een rivier waar vrij vlakke fietspaden naast liggen.

Noorderlicht
Ik heb iets fantastisch uitgezocht voor een Reiziger die met vliegschaamte naar het Noorderlicht wil en een dag of 10/12 vrij heeft. Vrijwel een onmogelijke opdracht. Meer hierover lees je hier.

Keuzestress in Italië
Een Reiziger twijfelde over een mooie bestemming in Noord-Italië, ze kon niet kiezen tot ik haar voorstelde: waarom niet 5 dagen Gardameer én 5 dagen in het geweldige wandelgebied CinqueTerre? En boekte vervolgens 2 mooie hotels voor hen; zij hadden een prachtige vakantie. Door op meerdere locaties te slapen, lijkt het of je langer weg bent geweest!

Zon in februari
Drie zussen met aanhang willen warmte met een briesje, voeten in het zand en genieten van elkaar in februari. Ze vliegen naar Curacao waar ik voor hen de vluchten en een huurauto mocht regelen. Een accommodatie hadden ze zelf al gevonden.

Kampeerrondreis in Frankrijk
Voor een jong stel met jonge kinderen mocht ik een kampeerrondreis in Frankrijk regelen: de rondreis ging langs 3 campings in de Vendée en Loire en Bretagne waar ze 3 of 4 nachten bleven. Volop variate in steeds een ander gebied en zo konden ze zelfs met hele kleine kinderen toch veel van het land zien.

Groepsreis op de motor
Mijn broer Mink gaat graag met andere motorrijders op pad en trekt op dit moment als reisleider door Spanje en Portugal. Hij haalt de motoren op en brengt die naar het vertrekpunt, Malaga dit keer. De motorrijders vliegen naar Malaga en stappen daar op. Ze trekken door het zuiden van Portugal en het midden van Spanje om in Barcelona op het vliegtuig naar huis te stappen. Mink brengt de motoren weer naar Nederland. Ik heb hem geholpen om de hotels te boeken. Meer weten?

En meer
– Een hotel in Venetië, op loopafstand (echt waar) van het vliegveld. Het was heel rustig in Venetië dus de Reizigers hebben hun ogen uitgekeken.
– Ik heb zelf een prachtige wandeltocht gemaakt in Duitsland, vlak over de grens maar daarover later meer.
– Een week all-inclusive naar Griekenland, lekker vliegend vanaf Eelde (wat relaxt is dat!)
– Een weekend een groot huis voor het jaarlijkse uitje van een stel vrienden
– Herfstvakantie op de Azoren
– Een korte busreis langs de Moezel
– Weekje Kreta voor een moeder met dochter

Vooruitzicht
In de reiswereld zijn we blij dat Allianz nu ook de oranje bestemmingen tegen de gevolgen van Covid19 wil verzekeren. Hierdoor komen ook de verre bestemmingen weer binnen bereik. We merken dat steeds meer mensen durven te gaan, Kaapverdië en Costa Rica zijn bestemmingen die zelfs weer als veilig worden bestempeld. Ook is Canada en Amerika weer open.

Zit er iets bij wat je inspireert? Ik kan alles op maat voor je samenstellen en help je heel graag op weg!

Rommy, je ReizenRegelaar
oktober 2021

Nieuwsbrief 3e kwartaal 2021