Close
Skip to content
streepje-footer
Iedere maand nieuw
De t(r)ip van de maand!
De Amelandse Wandelvierdaagse

Op deze plek vind je iedere maand een nieuwe t(r)ip van de maand. Reizen die ik tegenkom tijdens presentaties of als ik zelf op pad ben. Om je op leuke ideeën te brengen.

De t(r)ip van de maand juli:

Vanaf 7 juli tot en met 29 september kun je met TUI iedere woensdag rechtstreeks naar Zakynthos. Dat is lekker makkelijk vanuit Groningen/Friesland/Drenthe/Overijssel!

Geen gedoe met parkeren, ver van te voren aanwezig zijn, grote drukte…. Vliegen vanaf Groningen Airport is echt ideaal. Dus ik heb een paar prachtige tripjes voor je uitgezocht om een week te genieten van de Griekse zon, strand en natuur. Wat een prachtig eiland is dit toch! 

Zakynthos is het op één na grootste eiland van de Ionische eilanden. Hier kun je lezen hoe mooi je er kunt wandelen en surfen, zwemmen, schildpadden bekijken en nog veel meer.

Vertrek bijvoorbeeld op woensdag 25 augustus naar appartementencomplex Dolce Vita voor (vanaf) €480 inclusief vlucht, transfer en logies.

Of op woensdag 21 juli naar Dream Studio’s. Omgeven door een mooie tuin met kleurrijke bloemen, ligt het op een fijne locatie. Rustig, maar met het strand, verschillende taverna’s en een kleine supermarkt dichtbij. De comfortabele en schone studio’s zijn van alle gemakken voorzien dus hier is het heerlijk vertoeven. Inclusief vlucht, transfer en logies voor €736.

Woensdag 28 juli naar Zante Palace’s Avonds zie je in de verte de zon in de zee zakken en geniet je van een typisch Grieks diner in het centrum van Tsilivi. Vakantie!

Wil je een weekje vanaf Eelde naar Zakynthos met TUI? Ik help je graag op weg!

streepje-stad
Nog meer inspiratie
Alvast even genieten van…
streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Iedere maand nieuw
Iedere maand nieuw
streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Iedere maand nieuw
Iedere maand nieuw
streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Iedere maand nieuw
Iedere maand nieuw
Iedere maand nieuw

Telefoon: 06-10302078 

© REIZENREGELAAR 2020

Rommy Bijlsma, ReizenRegelaar, is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel.
Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198).
Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).
Rommy Bijlsma, ReizenRegelaar, is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel. Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198). Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).