Close
Skip to content
meerparel
T(r)ip van de maand april
Een huisje aan het water

Alle reisliefhebbers hielden hun adem in… kunnen we wel …. of kunnen we niet naar het buitenland in de meivakantie? Inmiddels weten we het antwoord en veel van mijn collega’s waren een paar dagen druk met wéér vakanties annuleren. 

De t(r)ip van deze maand april is een eenvoudige en kan vrijwel altijd doorgaan: Een vakantiehuisje in Nederland. Speciaal voor jou vond ik een paar hele mooie huisjes aan het water. Zo kun je in je eigen ‘bubbel’ met de mensen die je lief hebt, een paar heerlijke dagen uitwaaien en er even helemaal uit zijn. 

Zin om de dagelijkse dingen even te ontvluchten? Ik help je graag op weg! Voor al deze onderstaande huisjes zijn nog een aantal weekenden en weken vrij voor de meivakantie, hemelvaartsweekend, pinksterweekend en de zomer. 

Onderstaand huisje staat op een klein park in Wemeldinge in Zeeland.

Omgeving: Uitzicht over het land – Strand 500 m – Afstand tot zee 50 m – Afstand tot golfbaan 4 km

Deze bungalows staan op een Europarc bij De Rijp in Noord-Holland. Geniet van een weids uitzicht en dit waterrijke park. Leuke plaatsen als Alkmaar en Hoorn liggen vlakbij en je bent ook in 20 minuten bij het Noordzeestrand. Het Alkmaardermeer ligt op 3 km.

Vakantiehuis EuroParcs Resort De RijpVakantiehuis EuroParcs Resort De RijpVakantiehuis EuroParcs Resort De Rijp

Wil je heel iets anders? Kies dan voor dit schattige havenhuisje! ligt in Uitgeest, Noord-Holland. Je waant je op een boot en hoort het rustgevende geklots van golven tegen de wanden. Hoe rustgevend is dat!

MeerparelMeerparelMeerparel

 

Voorlopig blijven we nog even in ons eigen prachtige land. En als je deze leuke huisjes aan het water ziet, dan is daar helemaal niets mis mee! Geniet!!

Neem contact met me op als je meer informatie wilt of een boeking wilt maken. 

Huisje aan het water
streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Huisje aan het water
Huisje aan het water
streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Huisje aan het water
Huisje aan het water
streepje-footer
Ik handel onder de naam van
Huisje aan het water
Huisje aan het water
Huisje aan het water

Telefoon: 06-10302078 

© REIZENREGELAAR 2020

Rommy Bijlsma, ReizenRegelaar, is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel.
Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198).
Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).
Rommy Bijlsma, ReizenRegelaar, is zelfstandig ondernemer en aangesloten bij Personal Touch Travel. Alle boekingen worden ondergebracht bij Personal Touch Travel, lid van ANVR (onder nummer 03021) en SGR (onder nummer 3198). Je boekt en betaalt aan Personal Touch Travel (KvK 27376510).