Skip to content
Beste Buur
Even kennismaken?

Beste Buur en andere lezers,

Wat leuk dat je de code hebt gescand van dit boekje, wat ik rond heb gebracht in onze buurt (7907/7908), en een kijkje neemt op mijn website!

Ik heb vorig jaar gebruikt om van mijn hobby – reizen uitstippelen – mijn werk te maken als zelfstandig reisadviseur. Iets wat ik altijd al heb willen doen, maar het kwam er niet van. En nu dus wel! Hoe mooi is dat!

Sinds januari vorig jaar ben ik franchisenemer bij PersonalTouchTravel. Het eerste jaar was door corona natuurlijk heel lastig maar nu komt de reiswereld weer echt op stoom! Ik kom graag bij je thuis om alle reiswensen te bespreken en werk thuis, aan de Jos van Aalderenlaan 34, alles uit. Door mijn eigen ervaringen en omdat ik onderdeel ben van een grote organisatie is jouw reis bij mij in goede handen. 

Het buitenland gaat stap voor stap weer voor ons open! Ik hou goed in de gaten wat per land de (on)mogelijkheden zijn en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ik ken de annuleringsvoorwaarden van de verschillende organisaties niet allemaal uit mijn hoofd maar zoek het tot op de bodem uit voordat er iets geboekt wordt.

Of je een hotel, huisje of camping zoekt, zin hebt in een wandel- of fietsvakantie of – hoe ontzettend leuk – een autorondreis wilt maken door eigen land? Ik organiseer het graag en help je op weg!

Wil je meer weten over mij?

Wil je geïnspireerd raken?

Wil je weten hoe het allemaal werkt?

Wil je een afspraak maken?

Ik ben in de buurt en help je graag op weg!

Rommy Bijlsma
Jos van Aalderenlaan 34
Hoogeveen
06-10302078
rommy@reizenregelaar.nl

Beste Buur
jouw ReizenRegelaar
Hallo! Ik ben Rommy Bijlsma
Beste Buur

Reizen en onderweg zijn maakt mij ontzettend gelukkig. De Duitsers hebben er een mooi woord voor: Wanderlust. “Wanderlust is een sterk verlangen om te reizen en de wereld te ontdekken.” Rugzak op en gaan, dan ben ik in mijn element.

 

Bijna net zo boeiend, vind ik het hele voortraject. Het eindeloos zoeken naar de mooiste oorden, de slimste routes en te bekijken wat er op plaats van bestemming allemaal te ontdekken is. Als de reis voorbereid is, krijg ik de kriebels. Want, het kán bijna niet net zo leuk worden als hoe het is bedacht… Maar dat kan toch! Dat is keer op keer gebleken, op Java, Sulawesi, Bali, Lombok (met man en 3 volwassen zonen), IJsland, Canada, Spanje en Griekenland… Maar ook tijdens de weekendjes weg naar Rome, Barcelona, Milaan, Berlijn, Maastricht…

Ik heb van deze hobby mijn werk gemaakt. Wat wil ik graag voor jou de perfecte reis regelen! Of het nu een rondreis is door jouw favoriete continent, een relaxte zonvakantie, een actieve wandelvakantie of stedentrip met een luxe cruise. Graag kom ik met je in contact. Dan kunnen we praten over al jouw reiswensen en dromen. 

Daarna zorg ik ervoor dat ik alle puzzelstukjes gebruik voor de perfecte trip en doe ik je een reisvoorstel. Ik neem je al het regelwerk uit handen zodat jij optimaal kunt genieten!

Ontdek het gemak van een ReizenRegelaar en maak een vrijblijvende afspraak!